top of page

Wat anderen zeggen.

Odette Bakker - Algemeen Directeur - Dazure

Maike is zeer praktisch ingesteld. In een maatschappij die steeds verder aan het ‘juridiseren’ is weet zij goed de balans te houden door theorie en praktijk op een juiste manier te combineren. Niet alleen zwart wit denken maar ook de kleur grijs zit in haar palet. Binnen Dazure is de legal & compliance rol zeer uiteenlopend en erg divers; zo vindt er afstemming plaats tussen AFM, verzekeraars en DNB, en weet zij uiteenlopende vraagstukken vanuit de directie  uitstekend te beantwoorden.

 

Daarnaast is Maike een prettige persoon om mee te werken, zeer communicatief, erg (maatschappelijk) betrokken en zeer inhoudelijk. Een aanwinst voor iedere organisatie!”

Frank Kruyning - Head of Legal & Compliance  Scildon 

"Maike is een zeer solide professional en een harde werker. Zij benadert complexe juridische en compliance kwesties uiterst pragmatisch.

 

Daarbij is zij een erg prettig persoon om mee samen te werken. Meerwaarde voor de organisatie".

Rudi Bimbergen - Bedrijfjurist - Argenta

"Maike heeft bij Argenta diverse opdrachten naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ze beschikt over grote kennis van de wet- en regelgeving voor financiële  instellingen, welke zij telkenmale goed kan vertalen naar de staande praktijk. Ik heb altijd heel prettig met haar samengewerkt”. 

Eddy van Rooijen - Manager Risk & Compliance- Argenta 

"Maike typt sneller dan haar eigen schaduw en levert daarbij kwalitatief goede stukken. Zij leverde vlak voordat ik bij Argenta kwam werken een duidelijke en passende compliance cyclus, die nog steeds gebruikt wordt.

 

Naast de structuur beschikt zij steeds weer over praktische hulp-middelen om bewustwording te verhogen. Ze heeft een brede juridische -en compliance kennis en ervaring opgedaan bij veel verschillende bedrijven. Noem een onderwerp en zij kan je op gedetailleerd niveau vertellen wat de belangrijkste zaken zijn”

Laura Hazelaar - Sr. Risk Officer - Argenta

“Maike is een echte duizendpoot, die niet schroomt om een moeilijk onderwerp aan te pakken en eigen te maken.  Ze is loyaal, oprecht en brengt veel kennis mee in haar werk, en dit alles doet ze met een goede dosis humor.

 

Haar kennis van Legal, Risk en Compliance is groot, waardoor ze makkelijk in te zetten is in verschillende disciplines en fucties.  Ook als ze niet bekend is met een onderwerp bijt ze zich er in vast en maakt het zich eigen.

 

Ik heb altijd zeer prettig met haar samengewerkt, waarbij het maken van transparante en haalbare afspraken het fundament is. Een fijne collega om in je team te hebben!”

Danielle Eerenberg-van Heck - CINOP

"Maike is  onderdeel geweest van ons team als interim compliance officer bij een publiek  programma wat wij uitvoeren. Dit is een complex Europees programma, waar de regeling multi-interpretabel is.

Maike is in staat om zich snel als partner op te stellen en op strategisch niveau de risico’s (pro actief) aan te geven, zodat deze geagendeerd worden om vervolgens op tactisch en operationeel niveau mee handen en voeten geeft aan de uitvoering.

Deze uniekheid, door de combinatie van de juridische, communicatieve als de bedrijfskundige kennis van zaken, is er één die iedere organisatie gegund is. Maike helpt de organisatie/bedrijf waar zij is daadwerkelijk een stap verder. Ik gun iedereen de magie van het samenwerken met haar.

Irma Steur - Manager - AON 

"Maike heeft een belangrijke rol vervult binnen onze organisatie bij de uitvoer van project PARP. (Product Approval & Review Proces). Op een gestructureerde, kundige wijze heeft zij het team begeleid bij het toetsen van onze volmachtproducten op de klantbelang criteria. Met praktijkvoorbeelden bracht ze de theorie tot leven. Ook gaf ze deelnemers handvaten waarmee die de voor hen nieuwe materie van PARP snel konden plotten op hun eigen vakgebied.

 

Met deadlines konden we altijd op haar rekenen: bij Maike is afspraak ook echt afspraak. Met haar rol heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van dit project voor AON". 

Pim Frishert - Oprichter Dazure 

“Ik heb Maike leren kennen toen ze haar eerste schreden zette in de financiële dienstverlening. Ik ken haar als een zeer loyale medewerkster die zich voor 200% inzet. Maike heeft door haar enorme drive zich ontwikkeld tot zeer capabele legal & compliance officer die daarnaast ook nog kan schakelen met de niet-juristen onder ons. Ik ben erg trots op de ontwikkelingen die ze heeft doorgemaakt. Ze is gegroeid tot een juriste met een brede werkervaring en kennis van zaken en je kunt ook nog prettig met haar samenwerken"!”

Emiel Pieters - CFRO - Axent Nabestaandenzorg NV

"Gedurende 3 jaar heeft Maike de functie van Legal & Compliance Officer op zeer bevredigende wijze uitgevoerd. Naast haar competentie om complexe vraagstukken op te lossen, is Maike in staat geweest om op een constructieve en prettige wijze de brug te slaan tussen Compliance en de organisatie. Maike heeft bewezen om op verschillende niveaus binnen Axent te kunnen schakelen; van werkvloer tot directie. Maike kenmerkt zich als: enthousiast, accuraat, zeer kundig, leergierig, flexibel en bovenal betrokken. Ik ben ervan overtuigd dat zij van grote waarde is voor instellingen in de financiële dienstverlening

bottom of page